Grupa: Moderator
Nr użytkownika: 1,958
Gadu-Gadu: 5658091
Zawód: Pussy Vampire ;]
Mamy z kadafem 2 propozycje ale po kolei...
Z czystej ciekawosci czy jest mozliwosc by user przy postowaniu w temacie z linkiem byl automatycznie przekierowywany do tematu z regulaminem musial by go odznaczyc jako przeczytany i dopiero otrzymywal linka? pisze o tym bo nikt regu nie czyta i pozniej jest burdel jaki jest ;/ spotykalem sie z taka forma na wielu stronach choc by na tnp.net.pl czy rmvboard.pl
I druga sprawa bardzo by ulatwilo prace gdyby w momecie rejestracji usera zaznaczyc jako obowiazkowe wypelnienie pozycji z numerem komunikatora bo kontakt przez pm-a jest dosc wkurwiajacy...
co wy na to
--------------------
Difference between a slut and a bitch? A slut fuck anyone, A bitch fucks with anyone but you.
Dzisiaj wpadlem na zajebisty przyklad rozwiazania naszego problemu Kloda potrafisz zrobic cos takiego.... http://www.fileforums.com/showthread.php?t=80321 po wejsciu w temat wyskakuje ci okienko z mozliwoscia akceptacji i odnosnikiem do regu
--------------------
Difference between a slut and a bitch? A slut fuck anyone, A bitch fucks with anyone but you.
przekierowanie do regulaminu jak dla mnie jest ok, ale i tak wszyscy będą po prostu klikać "ok" czy tam "akceptuje" i nie wiem czy ktoś go przeczyta. przynajmniej ja zwykle tak robię jedyny regulamin jaki przeczytałam to na pewnym forum o podobnej tematyce, więc nie będę pisać jakim, ale przeczytałam dlatego, że był zaje...cie napisany [czyt. śmiesznie] ;] poza tym czekamy, aż Kłoda się wypowie, czy da radę tak zrobić, ale chyba tak ;>
podawanie gg... mi to rybka... ja swoje podałam. jeżeli uważacie, że to coś da i ludzie będą szybciej odpisywać to jestem za.
Nr użytkownika: 3,106
racja, ale nawet najlepiej napisany regulamin nic nie da, jeśli moderatorzy nie będą odpowiednio nagradzać za jego łamanie, a co do gg to widzę 2 wyjścia:
1. jeśli ma zostać jak jest, to proponuje usunąć ten pkt z regulaminu:
§7. Obowiązkowe dane osobowe a) użytkownik ma obowiązek podać przy rejestracji numer gadu gadu lub skype
bo to jest śmieszne, skoro i tak nie wiem czy gg podało 10 % użytkowników
2. (opcja najlepsza) przymusowe podawanie przy rejestracji
Jak bedzie sie wyswietlac regulamin zanim napiszesz posta i bedzie odpowiednio skrócony do najważniejszych punktów i sie bedzie rzucał w oczy jakimś zdaniem/słowem (odpowiednio wielkim/kolorowym/migającym itp) to ludzie z z czystej ciekawości przeczytają
Nr użytkownika: 7
Gadu-Gadu: 6686193
moim zdaniem to nie przejdzie bo wiekszośc ludzi będzie klikac akceptuje nie czytajac...
--------------------
"Jak nie masz hajsu to zajeb to z empiku ja nie wymagam byś płacił za ten tytuł..."
Dział download jest tylko i wyłącznie dla tych którzy nie mają siana żeby sobie pozwolić na oryginały i kupują co jakiś czas płyty a jeśli masz sianko i mimo to nic nie kupujesz to się pierdol i wypierdalaj stąd a po drugie jak ci nie pasują "kradzione" linki to tym bardziej się pierdol i pamiętaj że to jest własność artystów a nie jakiś tam uploaderów
I druga sprawa bardzo by ulatwilo prace gdyby w momecie rejestracji usera zaznaczyc jako obowiazkowe wypelnienie pozycji z numerem komunikatora bo kontakt przez pm-a jest dosc wkurwiajacy...
--------------------
hmmm ja sie poswiece zainstaluje taki co lapie najpopularniejsze z reszta wpisanie numeru komunikatora jest w regu! i ulatwilo by bardzo kontakt bo tak naprawde co 10 odpisuje na pm-a. a z doswiadczenia wiem ze kontakt live daje duze efekty
--------------------
Fakt faktem jest to polskie forum i obowiazek podawania gg powinien byc z reszta chuj nie ameryanin i tak ma problem z zalapaniem o co cho na obco jezycznym forum wiec jak kloda dyskutujemy czy nie??
--------------------